Träningskorsett

Vad är en träningskorsett?

Träningskorsetter  eller som den också kallas Waist trainer är en relativt ny trend inom träning för dig som vill få en smalare midja.
En waisttrainer kan hjälpa dig med en tonad och definierad mage vilket också gör att resten av din kropp ser fastare ut, din hållning förbättras och kläderna passar bättre !

Midjeträning är en process som innebär att bära en latex träningskorsett eller en hårt snörd korsett.

Det är för att ge kvinnor en mer framhävd timglasfigur med en riktigt liten midja men höfterna och byst fortfarande väl kurviga.

Inga omedelbara resultat

Denna träning ger inga omedelbara resultat , men många kvinnor har på ett par månader minskat sitt midjemått med flera centimeter !

Korsetten skapar kompression

Korsetten skapar kompression runt midjan, som gör att värmen ökar betydligt och detta i sin tur  gör att du svettas betydligt mer än normalt.  Denna process gör också att gifter och föroreningar lämnar kroppen samtidigt som du kan förlora fettceller. Du kan minska midjemåttet med 2-8cm! Du kan diskret bära den under dina kläder.

 

      Här kan du få  mer info om en bra träningskorsett  från weightworld.se  379Kr!

 Snabbare  fettförbränning

Vill du uppnå snabbare resultat kan du kombinera waist training med ett gott 28 Dagars Detox Te   som hjälper dig att öka din förbränning och få mer energi! Detta te finner du hos weightworld.se.

Det ger dig en vacker och sexig  slank figur samtidigt som du  blir av med oönskade centimeter runt din midja.  Waist training  kan vara ett fantastiskt sätt för att permanent minska din midja och förändra din kroppsform, men det passar inte för alla.

Att komma i form kan betyda olika för olika kvinnor ,men det viktigaste är att du gör det för din egen skull.
Många kvinnor får en  ny timglas figur och viktminskning med hjälp av midjeträningskonceptet. Träningskorsetter formar din midja genom hög kompression,den stödjer ryggen och lyfter din  byst.
Vad kostar en träningskorsett
Idag finns det prisvärda träningskorsetter som kostar under 400kr .  Designkorsetter är tillverkade av kvalitetsmaterial och de är oerhört snygga. Dessa typer av  korsetter används av Hollywoodkändisar världen över och de är kända för sin läckra design. Dessa korsetter kan  du ha både  som underkläder och som  en snygg topp.

Bättre hållning
Genom att korrigera hållningen kan en waist trainer korsett hjälpa människor att få en bättre hållning.

Den ger dig en ökad fettförbränning ,främst runt midjan. Många kändisar som Kim Kardashian , Amber Rose, och Jessica Alba har tränat med denna metod. Du kan använda träningskorsetten , hemma, på  gymmet eller när det passar dig. Låt den hjälpa till att forma kroppen.
Men  tänk på att du måste äta sunt och röra på dig för att få bra resultat och snabbare få en smal midja.

Vilka resultat kan du uppnå?
Resultaten beror på ett par saker.  Hur länge kommer du att bära den per dag?
Hur många dagar i veckan kommer du bära din waist trainer? Om du äter sunt och motionerar dagligen når du snabbare resultat.

Försök att hitta en träningsform som passar dig och din livsstil.  Många tänker på kort sikt och då är det lätt att misslyckas. Men med god planering  och en sund inställning kan du lyckas med att forma din drömkropp!

När kan man använda en waist trainer

 Träningskorsetter är gjorda för att användas dagligen och kan enkelt döljas under  dina plagg. Korsetterna är också avsedda för att bäras långa perioder.

Waist trainer start

När du börjar med waist training  konceptet kan det kännas en smula obekvämt. Du får räkna med att det tar 7-10 dagar för dig och din kropp att bli van. De första 14 dagarna kan du börja att bära korsetten 2-4 timmar per dag. När du sedan börjar känna dig bekväm kan du plussa på en timme eller två och när det känns bekvämt kan du bära din waist trainer under större delen av dagen (6-10 timmar).

Välja storlek

När du väljer storlek  bör du välja en storlek större än  du brukar ha.
Att träna med korsett kräver arbete och motivation men kan hjälpa dig att uppnå betydliga förändringar på din figur men också ge dig en bättre hållning. För bästa resultat när du tränar med korsett bör du kombinera waist träningen med en balanserad kost, massor av vatten och  allsidig träning ett par gånger i veckan.

Korsett historik

wikipedia kan du läsa lite historik  om korsetten.  Första idén till korsett kan man  tydligen spåra till omkring 1500 f.Kr . Så detta plagg har funnits länge!
När du börjar använda produkten kom ihåg att lyssna på kroppens signaler. Om det inte känns bra, ta av din träningskorsett och ta det lugnt med träningen. Den första  timmen man prövar sin korsett kan den kännas lite  för liten,  eftersom sömmar och tyg ej hunnit anpassa sig efter din figur. Stå ut första timmen, sen kommer det kännas bekvämt att bära korsetten och du kommer se resultat!

Snabb fakta:

  • Ökar förbränningen och minskar midjemåttet
  • Kan bäras under träning & på natten
  • Bäst resultat syns efter ca 3 Månader
  • Kan ge dig bättre hållning.
  • Kan ge minskat midjemått med 2-8 cm
  • Den stödjer ryggen och lyfter din byst
  • Materialet är slitstarkt och lätt att tvätta

Vill du  veta mer eller beställa, med tillgång till tips och tränings råd bör du beställa  från weightworld.se 

Där finner du en prisvärd korsett och du får även goda råd som gör det enklare att komma i gång med din träning! Du finner även en träningsväst och ett svett bälte som du lindar kring midjan. Bältet ökar din förbränning kring midjan. Bältet kostar ca 400kr.

 

 

 

Du finner även recensioner från många nöjda kunder som har fått smalare midja på kort tid. När du köper en lite billigare variant så har du råd att inhandla 2 stycken så att du har någon att byta med. Det kan vara smart att välja två olika färger som omväxling.

Du kan bära din waist trainer när det passar dig. Se bara till att du inte bär träningskorsetten för ofta, du bör ger kroppen tid att vila. Den är enkel att bära under kläder utan att den märks. Så du kan även ha på dig din waist trainer när du till arbetar. Tänk på att börja träningen lungt och öka tiden du bär korsetten successivt.

Rengöring och skötselråd av waist trainer

För att rengöra din waist trainer från weightworld kan du tvätta den i tvättmaskinen upp till 40 grader, eller eventuellt handtvätta i ljummet vatten och sedan låt den lufttorka. Om du planerar att nyttja den varje dag, kan det vara bra att ha två waist trainers att byta med. Genom att växla mellan två eller flera korsetter kan var och en ”vila” mellan varven, vilket också blir mer hygieniskt och dem känns fräschare att bära. Du ska inte torktumla produkten för att detta påverkar passformen. Kanske kan du bära en när du tränar och en annan när du vill vara snygg i din nya dress. Den finns både i svart och vitt.

Tänk på att när du börjar träningen så bör du som vi tidigare har nämnt bära korsetten under korta perioder först så att du och din kropp vänjer sig.  Det kan kännas obekvämt till en början men det ska inte vara smärtsamt, lyssna på din kropp och avbryt träningen om du behöver det.